1 Mart 2015 Pazar

ANKARA KİTAP FUARI

Kitap fuarlarını her zaman severim. Yazarlarla okuyucuları bir araya getirmesi , aradığın kitapların birçoğunu bulabilmek ve farklı kitaplarla tanışmak açısından bu yıl ki Ankara kitap fuarı güzel bir fuardı. Katılımcı olmadığım müddet hiç bir fuara üst üste bir kaç gün gitmemiştim ta ki bu fuara kadar. :)
Kitap okumayı seviyorum fakat farklı kitaplar bulma konusunda zorlanıyorum diyebilirim. Bir kitapçıya girdiğim zaman karşılaştığım manzara hep aynı en çok okunanlar en yeniler vs... Tamamen popüler kültür kitapları. Popüler kültüre çok da karşı bir insan değilim aslında bende okuyorum bir çoğunu , her okuduğumda da bana ne kazandırdı diye düşünmeden edemiyorum ama .. Fuar o konuda çok da farklı değildi. Yayınevinin kendi kitabı olmasa da kar marjı düşünüldüğü içindir mi bilmem birçok tezgahta çok satılan kitaplar yine yerini almıştı.
Bu fuarda aldığım kitapları sizlerle  paylaşmak istedim. Genellikle bir kitap listem olur aylık olarak elimdeki kitapları bitirip listemden yeni kitaplar seçer onları alır okurum. Bu ay fuar sayesinde listem biraz kabardı. 








Aylak Adam uzun süredir listemdeydi , aldığım gibi okudum . Kesinlikle de tavsiye edebileceğim bir kitap.










7 yorum:

  1. Yeni kitaplarınız hayırlı olsun,yorumlarınızı bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, çok fazla kitap okuyorum fakat şuana kadar blogta paylaşmamıştım. İnşallah vaktim olursa paylaşırım .

      Sil
  2. Bayıldım kitaplarınıza birkaçını okudum zamanla randevuyu bu hafta A101 den aldım elimde şimdi kitap zevklerimiz benzeşiyor sevgiler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Zamanla randevu Orhan hocamın kitabı eminim güzeldir. Kendisinden vakti zamanında kpss ye hazırlanırken Tarih dersi almıştım, kitabını görünce hemen almak istedim. Bir kitabı daha var tavsiye ederim. Tarihin İlginç ve şaşırtıcı olayları

      Sil
  3. Keyifle okumanız dileğiyle sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Süperler. Bende kitap hastasıyım. Hele bu ara arkadaş oluyorlar resmen bana :)

    YanıtlaSil