10 Mart 2015 Salı

Bahara Hazırlık :) Şimdi Puantiyeli Bluz Zamanı

Baharı nasılda özlemişim :) 
Büyük bir şehirde yaşıyorsan sadece güneşin açması belki bahar, sırtını ısıtma belki de .Apartman dairelerinde hissedemiyorsun atman gerek kendini dışarı 
iş telaşında hele hiç hissedemiyorsun koşuşturmaktan , sadece farkına varıyorsun bahar geldi diyorsun . Ben kıyafetlerin bile baharı yansıtmasını insanın içini ısıtmasını seviyorum . Sanırım o yüzden sıcak renklere bu kadar ilgi göstermem sarılar kırmızılar içimi ısıtsın bahara hazırlasın beni diye . 
Bloguma şöyle bir baktım da genellikle kırmızıdan oluşuyor :) Derken sarı ceketimi farkettim :))))) http://tasarim-hane.blogspot.com.tr/2015/01/sar-ceket-siyah-beyaz-puantiye-astar.html
Nasılda unutmuşum içinin astarını bluzluk kumaştan seçmiştim , güya kombin oluşturacaktım..
 Ne yapayım diye düşünürken sonunda bu güzel puantiyeli bluzum çıktı ortaya...
 Hımmm yine kalıp Burda'dan  üşeniyorum oturup kalıp çıkarmaya napayım :) Yıllardır Burda alıyorum işe yarasınlar en azından  :)


2014 Kasım sayısı




                                                         







http://tasarim-hane.blogspot.com.tr/2015/01/sar-ceket-siyah-beyaz-puantiye-astar.html

20 yorum:

  1. Sarı ve puantiyeler şahane,bayıldım bayıldım...Cekete özellikle daha çok beğendim,ellerine sağlık..İyi ki tekrar dikmeye başlamışsın :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Gerçektende dikişe başlamak iyi oldu :)

      Sil
  2. Elinize sağlık çok güzel olmuş. Kesim aşamasını da ayrıntılı paylaşmanız benim gibi dikise yeni başlayanlara cesaret veriyor kesinlikle. Emeğinize sağlık. Bende dikisburda.blogspot.com.tr ye beklerim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Takibe alıyorum sizi , teşekkür ederim :)

      Sil
  3. Bu bluz sayesinde ceketinizi de keşfettim. Bayıldım bu kombine, güzel günlerde giyin. Açıkçası çatladım valla bu güzellikleri bir arada görünce ;D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Begüm hanım teşekkür ederim :) Siz çok daha güzellerini yaparsınız , bende çok sevdim bu kombini bugün kullandım hatta fotograflayıp paylaşma niyetindeydim fakat bir türlü fırsat olmadı.

      Sil
  4. Çok hoş olmuş Ellerine sağlık canım :)

    YanıtlaSil
  5. Çok hoş bir kombin olmuş, ellerine sağlık arkadaşım. Bu kalıpla ben de dikmiştim ve biraz bol duran bir kalıp olduğuna karar vermiştim. Sendeki izlenimi nedir merak ettim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) seninde eline sağlık , biraz bol duran bir kalıp evet... Bolluğu ön ortadaki pilisinden kaynaklanıyor , tamamen kapatıp bakdığınızda aslında reglan kol düz bir bluz kalıbı yanlardan daraltmak kalıbı bozar , bolluk olmaması için piliyi yok etmek yada aşağı kadar belli bir miktar dikmek gerekiyor. Ben bu halini sevdim, kullanmaya bile başladım.

      Sil
  6. Modelleriniz ve dikişiniz mükemmel. Güle güle giyin.

    YanıtlaSil
  7. Harika olmuş.Bluzu görüp çok beğendim.Aşağı inip kabanla görünce de hayran kaldım.Mutlu günlerde giyin.

    YanıtlaSil
  8. Puantiyeler çok güzel çeketle de süper uyumlu olmuş...elinize sağlık :))

    YanıtlaSil
  9. çok sık omus bayıldım elıne saglıkkk

    YanıtlaSil
  10. Yaa ben bunu üstünüzde görmek istiyorummm :) Ayrıca Guernica tablosu da gözümden kaçmadı,çok sevdiğim ve etkilendiğim bir tablodur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Bu aralar internete girmeye çok vaktim olmuyor ama en yakın zamanda üzerimde duruşunu paylaşırım tabiki :) Guernica puzzle şeklinde 4-5 yıl önce yapmıştım bende çok seviyorum , teşekkür ederim.

      Sil