20 Mart 2015 Cuma

Atlıkarınca desenli bluzum..

Kendi beden kalıbımı çıkarmak ne kadarda zor geliyor. Yapacağım modellerimi tasarlayacak vaktim olsa oturup çıkarırım belki ama ona da vakit ayıramıyorum. Bu dönem dolu dolu geçiyor benim için. Kafa dağıtmak adına ancak kumaşlarla oynuyorum Burda dan kalıp aktarıp dikiyorum. Fakat artık kendi modellerimi yapsam daha güzel olacak ....
Blogları karıştırırken geçen yıl yapılan bir etkinlik gözüme çarptı. Burda nın temel beden şeklindeki kalıbından farklı modeller üretmekle ilgili bir etkinlik yapılmış. Böyle bir etkinlik yapıldıysa gerçekten oturmuş bir kalıptır hemde temel şeklinde diye düşünüp kopyasını aldım. Yakasında oynamalar yaparak pilili bebe bir yaka oluşturdum.
Sonuç :) şirin kıyafetleri severim ve severek kullanacağım fakat bu kalıbı asla bir daha kullanmam. Bu kadar kol molası olan bir kalıp kullanmamıştım. Resmen büzgülü kol olma yolunda ilerliyor :) Kesinlikle kullanmanızı tavsiye etmiyorum.
Bundan sonraki yapılacak ilk işim belirlendi müllerden yararlanarak düzgün bir beden kalıbı çıkarmak olacak..

2012 Aralık sayısı





















9 yorum:

  1. O etkinliğe ben de katılmıştım ama kalıpla ilgili hiç sorun yaşamadım. Bu arada bluzun kumaşına bayıldım ellerinize sağlık:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Kalıp konusunda hassas davranıp fazla inceliyorum sanırım. Kumaşla da alakalı tabi ki , kullandığım kumaşın herhangi bir esnemesi yok kalıbı daha çok ortaya çıkardığını düşünüyorum.

      Sil
  2. İyi günlerde giy,kotla falan ne güzel kombinlenir..Siz daha profesyonelce yaklaşıyorsunuz,ben bakıyorum fazla olumsuz bir şey görünmüyor,tamam diyorum ama sizin gibi daha ayrıntılı bilmek isterdim..

    YanıtlaSil
  3. bluzunun deseni harika.Bu kalıbı geçen yil bende çıkardım ve birçok şey diktim. Ben çok beğenmiştim ... Ama bir beden küçülterek kullandım.... Eline sağlık .. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Beden kalıbı olarak burda kullanıyorsam eğer sizin yaptığınız gibi bir beden küçüğünü çıkarıyorum bende.

      Sil
  4. Çok tatlı olmuş. Sanırım bende yapacağım. Çok beğendim. Güzel günlerde kullanın.😊😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) yapın tabiki bizlerle paylaşın sevgilerle...

      Sil
  5. Kumaş ve model birbirini çok güzel tamamlamış, ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil