27 Aralık 2014 Cumartesi

Ne Varsa Eskilerde Var 1973 Mayıs

Mayıs 1973 yılının Burda dergisi 































































































8 yorum:

  1. Ne güzelmiş modeller hem de hiç biri diğerine benzemiyor modellerin. Günümüzdeki dergilerde birkaç model var kalanlar da onun farklı renkli veya uzunlu kısalı halleri

    YanıtlaSil
  2. Aynı şekilde düşünüyorum pınar hanım. Yeni dergilerde dogru düzgün bir şey yok , ancak her ay bir iki model . Eskilere bakarken özlem duyuyor insan.

    YanıtlaSil
  3. Merhaba burdaların eski sayıları daha güzel bir arkadaşım kendisinde olan birkaç eski burdayı verdi bazılarının dergisi bazılarının paftası yok bu sayının dergisi ve paftası var ama açıklaması yok sizde varsa fotoğrafını gönderebilir misiniz acaba sevgiler Aysel...:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba aysel hanım , eski burda dergileri malesef benim degil bir arkadaşımdan ödünç aldım fotoğraflayıp blogta paylaştım. Fakat isterseniz çıkarmak istediğiniz kalıp numaralarını belirtin arkadaşımdan fotoğraflarını isteyeyim sizin için buraya ekleyeyim.

      Sil
    2. Şimdi baktım bütün modeller birbirinden güzel 5197,5198,5203,5205,5222,5221,5235,5246, açıklamalarını istesem şimdiden teşekkür ederim..

      Sil
    3. merhaba aysel hanım, istediğiniz modeller için dergiyi getirtip sizin için fotografların altına eklerdim umarım işinize yarar sevgiler.

      Sil
    4. Size zahmet verdim. şimdiden teşekkür ederim. Sevgilerimle :))

      Sil
    5. Ne demek , işinize yaraması önemli :)

      Sil