28 Aralık 2014 Pazar

Bende de olsun :)

Crezion elişi dergisinin bu modelini uzun süredir bir çok bloğta dikilip yayınlandı. Çok beğenmeme rağmen uygun bir kumaş alıp dikememiştim ve sonunda benim de yün keçe bir hırkam oldu. :) Modelin kalıbında pek bir değişiklik yapmadım, sadece kumaşım yetersiz olduğu için kol boyunu kısa tutup iki parça olarak birleştirdim ve spor dikişlerle süsledim. Ön kapama payı çok fazla geldiği için 5 cm eksik kestim. Kalıp gayet güzel fakat hep dar giysiler kullandığım için mi bilmem bana biraz geniş geldi. Sonuç olarak hırka olarak kullanacağım için bu genişlik pek sorun değil. 






11 yorum:

  1. Ben bu derginin bu modeli hiç fark etmemiştim. Çok güzel bir modelmiş :)) Burda dergisininkine çok rastladım bu daha güzel sanki. Ellerinize sağlık ben kemere bayıldım :))

    YanıtlaSil
  2. Dergi bende de var. Hatta bu model illaki ince trikoyla olurmuş gibi düşünmüştüm. Orta kalınlıkta bir balıksırtım var. Bir denesem mi acaba? Yalnız giyince kollar kasar mı bilemedim şimdi. Modeli bir daha incelemek lazım. Yine de şunu söyleyebilirim ki, dergideki modelden sizin diktiğiniz kesinlikle daha güzel olmuş. Ellerinize sağlık, iyi günlerde giyin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nurten hanım teşekkür ederim :) kalıplar geniş geldi bana bence deneyin derim.Kolların kasacağını hiç sanmam rahat bir kol .

      Sil
  3. EEllerinize sağlık iyi gunlerde kullanin 😊 harika olmuş bende dergiyi aldığım hafta kalip çıkarmıştım ama hala yapacağım inşallah bir gün

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun :)

      Sil
  4. Çok beğendim, model de çok güzel, siz de çok güzel dikmişsiniz, ellerinize sağlık :))

    YanıtlaSil
  5. Harika olmuş ellerine saglık:):)Bu modele keçe de çok yakışmış.

    YanıtlaSil
  6. Çok şık olmuş, ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil